GURURUMUZ AHMET ALANYA'DA ALTINLARI TOPLADI!

Ahmet Alanya'da da altınları topladı
    Türkiye Şampiyonalarında girdiği her branşta birincilik alarak 3 yıldır Türkiye şampiyonu olan öğrencimiz  Ahmet Mintaz son girdiği yarışta da üç altın bir gümüş madalya alarak yine Sakarya'yı ve okulumuzu gururlandırdı.
    Geçtiğimiz günlerde Alanya'da düzenlenen Özel Sporcular Marmara Şampiyonasında 200 m. serbest, 100 m. serbest, 100 m. sırt, 50 m. serbest yüzerek 3 Altın bir gümüş madalya aldı.
     Gururumuz Ahmet Mintaz; "Benim hedefim inşallah Avrupa ve Dünya şampiyonası" dedi.

Marmara bölgesinden 52 spor kulübünün ve 150 sporcunun katıldığı Şampiyonada madalyaları toplayan Mintaz'ın antrönörleri Sinan Ölüş ve Çağlar Küçükbaycan "Ahmet in yolu açık bizim hedefimiz önce Mayıs ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası sonrada Ağustos ayın da ki Avrupa şampiyonası, bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizleri gururlandırdığı için  Ahmet'e teşekkür ediyoruz" dedi.
Bizde Ahmet'i ve antrönörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz